Stem op Wijngaard Zonnestraal voor Hilversumse onderneming van het jaar!
Uw 'eigen' wijn zonder zorgen
HOME > Lease > Wijnstokkenlease

Wijnstokkenlease

HEEFT U ALTIJD AL EEN WIJNGAARD WILLEN HEBBEN, MAAR WEET U NIET WAAR TE BEGINNEN? NU IS ER EEN KANS OM DIE LEUKE ERVARING MEE TE MAKEN, ZONDER ZORGEN.

Met een wijnstok-leasecertificaat kunt u bij ons eigenaar worden van tien wijnstokken voor een periode van 1, 2 of 3 jaar. U ontvangt dan telkens tien flessen wijn van het nieuwe oogstjaar. Een hele leuke ervaring en een goede investering voor jong en oud.

Er zijn nog meer voordelen! Vindt u het leuk om ook mee te helpen in de wijngaard? Er is altijd wel wat te doen en u mag zichzelf als certificaathouder een wijngaardenier noemen. Bovendien staat uw naam bij de wijnstokken die u geleased heeft. U krijgt ook een uitnodiging voor een voorjaarsproeverij in mei/juni, voor een zomerbarbecue en een wijnfeest. En eind september/begin oktober bent u welkom op ons druivenplukkersfeest. Als certificaathouder mag u ook familie, vrienden of collega’s een rondleiding geven door de wijngaard. Nog een voordeel: u ontvangt 10% korting op alle wijn en wijnartikelen en 20% korting op publieke evenementen in de wijngaard.

Inschrijven is mogelijk voor een periode van 1, 2 of 3 jaar. U betaalt dan respectievelijk 229, 429 of 635 euro. Deze bedragen zijn inclusief 21 % BTW.

 


  Alle velden zijn verplicht
Uw 'eigen' wijn zonder zorgen Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl