Stem op Wijngaard Zonnestraal voor Hilversumse onderneming van het jaar!
Uw 'eigen' wijn zonder zorgen
HOME > Lease > Wijnstokkenlease

Wijnstokkenlease

HEEFT U ALTIJD AL EEN WIJGAARD WILLEN HEBBEN, MAAR WEET U NIET WAAR TE BEGINNEN? NU IS ER EEN KANS OM DIE LEUKE ERVARING MEE TE MAKEN, ZONDER ZORGEN.

Met een wijnstok-leasecertificaat kunt u bij ons eigenaar worden van tien wijnstokken voor een periode van 1, 2 of 3 jaar. U ontvangt dan telkens tien flessen wijn van het nieuwe oogstjaar. Een hele leuke ervaring en een goede investering voor jong en oud.

Er zijn nog meer voordelen! Vindt u het leuk om ook mee te helpen in de wijngaard? Er is altijd wel wat te doen en u mag zichzelf als certificaathouder een wijngaardenier noemen. Bovendien staat uw naam bij de wijnstokken die u geleased heeft. U krijgt ook een uitnodiging voor een voorjaarsproeverij in mei/juni, voor een zomerbarbecue en een wijnfeest. En eind september/begin oktober bent u welkom op ons druivenplukkersfeest. Als certificaathouder mag u ook familie, vrienden of collega’s een rondleiding geven door de wijngaard. Nog een voordeel: u ontvangt 10% korting op alle wijn en wijnartikelen en 20% korting op publieke evenementen in de wijngaard.

Inschrijven is mogelijk voor een periode van 1, 2 of 3 jaar. U betaalt dan respectievelijk 229, 429 of 635 euro. Deze bedragen zijn inclusief 21 % BTW.

Dit is natuurlijk ook het ideale cadeau om te geven, lees hier meer over de Wijngaard Zonnestraal Cadeaubon.

Wijnstokkelease bij Wijngaard Zonnestraal 


  Alle velden zijn verplicht
Uw 'eigen' wijn zonder zorgen Powered by CMSfabriek