Stem op Wijngaard Zonnestraal voor Hilversumse onderneming van het jaar!
Ik wil nu wijn...
HOME > Shop > Wijn bestellen

Wijn bestellen bij Wijngaard Zonnestraal

WILT U WIJN BESTELLEN BIJ WIJNGAARD ZONNESTRAAL? DAT KAN NATUURLIJK! 

U kunt kiezen uit onderstaande wijnen:

Bacchus Half Droog
De pure 100% Bacchus-druif heeft een unieke, half droge, fris bloemachtige en levendig tropisch citrus- en pruimaroma met een crispy finish. Een prachtige combinatie met schaal- en schelpdieren, vis en vegetarische gerechten of gewoon lekker met vrienden in de zon op een terrasje. (11,5%)


14,- per fles


 

 

Pinot Noir Rood
Pinot noir is geen makkelijke druif. Hij is namelijk erg kieskeurig en gedijt alleen in relatief koele gebieden. Deze wijn heeft een intens rode kleur, is mooi in balans en ruikt heerlijk. De smaak is rijp, rond en heeft een frisse fruitigheid. De ideale partner voor elk diner. (12,5%)


14,- per fles


 


 

Zonnestraal Johanniter Wit
Het “ blenden “ van de Solaris en Johanniter druif heeft een unieke, droge, frisse smaak van citrus, groene appel en een licht bittertje. Een prachtige combinatie met schaal- en schelpdieren, vis en vegetarische gerechten of gewoon lekker met vrienden op een terrasje. (11,5%)


12,- per fles


 

 

Naugty Pink Rose
Het 'blenden' van de Bacchus- en Pinot Noir-druif geeft een unieke, half droge, frisse smaak van tropische vruchten, aardbeien, meloen en rozenblaadjes. Een prachtige combinatie met schaal- en schelpdieren, vis en vegetarische gerechten of gewoon lekker met vrienden op een terrasje. (11,3%)


12,- per fles


 

 

U kunt ook bellen om uw bestelling door te geven: 06 22 15 02 84  Alle velden zijn verplicht
Ik wil nu wijn... Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl