Stem op Wijngaard Zonnestraal voor Hilversumse onderneming van het jaar!
Wijngaard Zonnestraal is in 2018 op de 7e plek geeindigd. Bedankt voor het stemmen!
HOME > Onderneming van het jaar

De winnaar is bekend!

Tijdens de jaarlijkse receptie van de gemeente Hilversum is Libris Boekhandel Voorhoeve uitgeroepen tot de Hilversumse onderneming van het jaar 2018. Namens Wijngaard Zonnestraal van harte gefeliciteerd!

Sfeervolle Award Uitreiking
Maandag 9 januari 2019 heeft, in een volle sfeervolle St. Vitus in Hilversum, de jaarlijkse gemeentereceptie plaatsgevonden. Naast een toespraak van de burgemeester, de uitreiking van de gemeentespeld en een prachtig optreden van het Radio Filharmonisch orkest, was er aandacht voor ondernemerschap.  Een vast onderdeel van het programma is namelijk de uitreiking van de Rabobank Business Award.

De Top 10 van 2018 ziet er als volgt uit

1 Libris Boekhandel Voorhoeve
2 Vers Saladebar
3 Kinderopvang Toppie
4 Dierendokters Hilversum
5 Vers Supermarkt Jan Jongerius
6 GoodyFood
7 Wijngaard Zonnestraal
8 Volvo Buitenweg
9 Puur Damesbroeken
10 Lunchroom De Koffiebranderij

Rabobank Business Award
De verkiezing Hilversumse Onderneming van het Jaar is een initiatief van de gemeente Hilversum, Rabobank Gooi en Vechtstreek en de BV Hilversum. Deze verkiezing heeft als doel een belangrijke verbindende factor te zijn in de economische regio Hilversum en de doelen van onderwijs, (semi-) overheden en het bedrijfsleven te verenigen. De jaarlijks uitgereikte Rabobank Business Award reflecteert de passie voor en de trots op goed ondernemerschap. Het draagt daarmee concreet bij aan de stimulering van de regio. De Rabobank is trots dat zij haar naam mag verbinden aan deze prijs.

Selectieproces en stemmen
Om in aanmerking te komen voor deze ondernemersprijs, konden inwoners uit de regio hun favoriete bedrijf voordragen. In totaal werden 35 bedrijven genomineerd. Een online verkiezing heeft vervolgens bepaald wie de drie finalisten en de winnaar waren. In totaal zijn hiervoor meer dan 4.200 bevestigde stemmen uitgebracht.

Iedereen hartelijk dank voor het stemmen en het enthousiasme!

Wijngaard Zonnestraal is in 2018 op de 7e plek geeindigd. Bedankt voor het stemmen! Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl