Stem op Wijngaard Zonnestraal voor Hilversumse onderneming van het jaar!
Kunstschilder les, zondag 27 mei 2018
HOME > Activiteiten > Kunstschilderles

Kunstschilderles

ONTDEK UW EIGEN TALENT OM SFEER OF GEVOELENS WEER TE GEVEN. WIJNGAARD ZONNESTRAAL ORGANISEERT ZONDAG 27 MEI  SCHILDERLES OP INDIVIDUELE BASIS.

Op de prachtige Wijngaard Zonnestraal, op de rand van Hilversum en Loosdrecht, wordt u ontvangen door eigenaar Alfred Visser. Schilder/pastelist Wietze Aardema is er om de schilderles te verzorgen. www.aardemabrocarte.exto.nl

Als thema is gekozen voor gevoel en sfeer, in het bijzonder welke gevoelens roept de unieke sfeer van de wijngaard bij u op?

U krijgt een uitleg over associaties en reflecties. Na deze uitleg bent u aan de beurt; zoek een mooie plek in de wijngaard en ontdek – tussen de wijnranken- het eigen talent om sfeer en gevoelens op het doek weer te geven. Realistisch, gedetailleerd, abstract, u kiest.

Schilderdoek, acrylverf, penselen, palet, waterbakjes enz. zijn inbegrepen. We werken aan tafels die verspreid in de wijngaard staan. Mocht u liever aan een schildersezel werken dan kunt u die zelf meenemen.

De schildersessie wordt onderbroken om samen heerlijke te lunchen, uiteraard met een glas wijn van eigen bodem. Alfred zal u graag over zijn bijzondere wijn vertellen.

Na de lunch weer aan het werk en na afloop van de sessie kunnen we van elkaars impressies genieten. Uiteraard neemt u het eigen werk mee naar huis.

Deze les kost 49,- euro.

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan deze kunstschildercursus op zondag 27 mei?

Klik hier om u aan te melden voor de Cursus Kunstschilderen


Kunstschilder les, zondag 27 mei 2018 Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl